Computergebruik

Zoekt u een plek waar u kunt computeren?

U kunt computeren en internetten in de bibliotheek.

In de bibliotheek kunt u gratis gebruik maken van een computer met internet. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. De bibliotheek heeft ook WiFi. Met deze draadloze internetverbinding kunt u uw laptap, mobiele telefoon of tablet aansluiten op het netwerk van de bibliotheek. Ook kunt u hiervoor bij het internetcafé De Kompaan terecht.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Kompaan scoiaal cultureel centrum

Moskampweg
3-5
8431 GB
Oosterwolde

Bibliotheek Zuidoost Fryslân

Bent u op zoek naar een computercursus?

Wilt u leren internetten? Gebruik de handige en veilige website Oefenen.nl. Boeken over computers leent u in de bibliotheek. De Volksuniversiteit biedt computercursussen aan.

Volg een cursus van SeniorWeb. Kijk op de website voor cursussen bij u in de buurt. Of volg een online cursus. SeniorWeb geeft ook telefonisch advies als u er even niet uitkomt.

Ouderenbonden bieden ook vaak computercursussen aan.

Maak gebruik van uw lidmaatschap. De ouderenbonden helpen u graag. De seniorenorganisatie ANBO heeft in Haulerwijk, Oosterwolde en Makkinga een afdeling. Of neem contact op met KBO Fryslân. U kunt ook terecht bij de Protestant Christelijke Ouderenbond (PCOB). PCOB heeft in Haulerwijk-Waskemeer en Donkerbroek een afdeling. In het zorgcentrum Stellinghaven in Oosterwolde heeft SeniorWeb Zuid Friesland een leslokaal voor het geven van cursussen en workshops. Docenten helpen u graag vooruit zodat u met plezier thuis verder kunt met uw computer. Of kies voor een online computercursus of zelfstudie.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

ZuidOostZorg - Stellinghaven Oosterwolde

Schapekamp
1
8431 HW
Oosterwolde

Volksuniversiteit

Oefenen.nl

Oefenen met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld

ANBO

Belangenorganisatie voor senioren

Bezoekadres

Vijzelmolenlaan
20-22
3447 GX
Woerden

Postadres

2012
3440 DA
Woerden
Lukt het computeren aardig, maar komt u er even niet uit?

Bel SeniorWeb of Student aan Huis. Heeft u een PluzPas? Neem dan contact op met computerhulp Ad-Vice van de KwadrantGroep.

PluZ - het servicepakket van de KwadrantGroep

Zonnedauw
7
9202 PE
Drachten

Student aan huis

Computerhulp en les aan huis.