Werk zoeken

Bent u op zoek naar werk?

Maak gebruik van uw netwerk. Veel werkzoekenden vinden een baan via iemand die ze kennen. Hoe meer mensen weten dat u werk zoekt, hoe groter de kans is dat iemand een interessante vacature weet of een baan voor u heeft.

Werk.nl is een website van het UWV waarop u vacatures en sollicitatietips vindt.

Kijk op vacaturesites en maak een persoonlijk profiel aan met uw cv. Werkgevers kunnen dan zien wat u zoekt. Laat passende vacatures naar uw e-mailadres sturen. U kunt ook een profiel op het platform LinkedIn aanmaken.

Hulp.nl

Een online marktplaats voor oppashulp, schoonmaakhulp en thuiszorg. 

Nationale Vacaturebank

Uitzendbureau.nl

Vacatures.nl

Wilt u weten welk werk bij u past?

Vul de vragen in op Test uzelf voor het juiste werk. Of gebruik de Beroepenvinder om te zien wat u wilt en kunt. U ziet meteen of er geschikt werk is.

Beroepenvinder

Test uzelf voor het juiste werk

Heeft u een uitkering en zoekt u werk?

Vergroot zelf uw kans op werk. Volg cursussen, een vakopleiding of zoek een betaalde stage. Geef aan uw contactpersoon door wat u gaat doen. Doe dit voordat u start. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Het kan namelijk gevolgen hebben voor uw uitkering.

Heeft u een beperking en vragen over werk?

Voor informatie over werken met een beperking kunt u bij het Gebiedsteam Ooststellingwerf terecht.

Vraag eventueel een uitkering aan. U krijgt dan hulp met het vinden van een baan. Verdient u te weinig, dan wordt uw inkomen aangevuld. Neem voor meer informatie contact op met UWV.

Ga voor hulp naar uw gemeente. Misschien komt u in aanmerking voor een aangepaste werkplek. Ook kan de gemeente samen met u zoeken naar een geschikte werkplek bij een werkgever. De gemeente kan de werkgever helpen om een werkplek aan te passen aan uw situatie.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Gebiedsteam Ooststellingwerf

inloopspreekuur: ma t/m vr 9.00 - 13.00 uur

Bezoekadres

Brink
1
8431 LD
Oosterwolde

Postadres

38
8430 AA
Oosterwolde

Bent u al wat ouder en zoekt u werk?

Heeft u al eerder gewerkt? Uw ervaring en inzicht zijn interessant voor een werkgever. Kijk op de websites van ErvarenJaren, Midlife of Actief 65+. Of ga naar een vestiging bij u in de buurt.

Heb je geen diploma en geen werk?

Neem contact op met RMC de Friese Wouden. Zij kunnen advies geven. Of vraag de afdeling werk en inkomen van de gemeente Ooststellingwerf om hulp. Kijk ook eens op de site Werk zonder Diploma voor informatie en vacatures.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Gemeente Ooststellingwerf

't Oost
11
8431 LE
Oosterwolde
Toon op kaart (1)
x

RMC De Friese Wouden

Gauke Boelensstraat
2
9203 RM
Drachten

Werk zonder Diploma

Heb je geen inkomen, ben je dakloos en zoek je werk?

Dan kunt u de overnachting verdienen door klusjes te doen. Op dagen dat het vriest, gaat de winterregeling in. Dat betekent dat er meer bedden zijn dan normaal.